УСЛУГИ

Направете план, листа и распоредете ги Вашите ценети гости  со помош на нашата алатка. Со алатката визуелно е преставен објектот со кој располагаме.Дизајнирате и уредете го просторот со гости како што вие посакувате. Откако ќе завршите имате можност да се печати графичка верзија.

Опис

На убава, пространа локација, во топол и уникатен амбиент може да услужиме 450 гости. Просторот е опремен со совршено изработен мебел и уникатни парчиња кои дополнително ја креираат магијата на ресторанот. Воспоставениот систем на амбиентално осветлување и декорација прават да се чувствувате како во бајка на вашиот животен настан. Вградениот систем за греење и ладење, како и прочистувачите на воздух, само придонесуваат за прекрасниот амбиент кој го нуди ресторанот.

Паркинг

За вашата безбедност се грижи специјален тим кој нуди комплетно обезбедување дополнето со биде надзор. Од другата страна, на специјално организираниот паркинг простор кој е со капацитет од 250 места е вграден систем за мониторинг на местото кој дополнително ја зајакнува сигурноста којашто ја нудиме.  

Апартмани

За нашите младоженци или нивните гости, подготвивме 3 модерно опремени апартмани во кои може да уживаат. Совршени за одмор, за сумирање на впечатоци и креирање на дополнителни заеднички моменти.

Професионалноста во услугата којашто ја нудиме ја градат вработените кои се лица со долгогодишно искуство и знаење во својата област. Нивниот пријателски и топол однос кон гостите ја зајанува врската којашто ја градиме со нашите клиенти низ годините. Од вештите раце на нашите вработени може да очекувате само вкусно подготвена храна по најнови стандарди.

И сето ова го правиме со големо задоволство. Ние уживаме во нашата работа, ние сакаме да придонесуваме за вашата среќа. Ние го градиме нашиот уникатен бренд на основа на вашето позитивно искуство со нас. Затоа, тука сме да ги креираме вашите незаборавни моменти и да го понудиме најдоброто.

Сите сме дел од природата и кон неа треба да се однесуваме со зголемена почит. Во нашиот ресторан ова го ставаме на прво место. Особената посветеност кон заштитата на средината е наша клучна обврска. Внимателно ги одбираме добавувачите кои се задолжени за достава на пијалоци со тоа што избираме амбалажа која се реупотребува или се рециклира. Со почит кон храната што се служи постојано упатуваме на нејзина целосна консумација. Во краен случај, на основа на соработка и партнерство со локални фарми, остатокот го складираме и депортираме како би послужил за прехрана на добитокот. И, секако, внимаваме и на украсувањето каде преферираме природни украси, а конфети и балони се целосно забранети.